Ъпгрейд на компютър

Обновяване на компютърни компоненти във Вашия компютър или лаптоп за Пловдив.

Закупуване, монтаж и инсталиране на нови компютърни компоненти за Вашия компютър и лаптоп с цел подобряване на неговата производителност и скорост на работа.Омръзна ли ви да изчаквате постоянно компютъра да зареди?

MODERNABG.com извършва отстраняване на проблеми и качествен ъпгрейд на домашни и фирмени компютри, в това число и на лаптопи. Извършваме качествен сервиз, отстраняване на проблеми и пълно обновяване на хардуер на всякаква компютърна техника. Премахване на дефектирали, амортизирани или остарели компютърни части и компоненти, като запазваме информацията и осигуряваме сигурност на работа на заменените компоненти.

Ъпгрейд на компютър (рс)


Upgrade основа за стационарните компютри (PC) включва подмяна на дънна платка (MB), процесор (CPU) и памет (RAM) с нови (нов модел и по-високи параметри). При желание от клиента (или нужда) се подменят с нови захранващ блок (PSU), Видео карта (VGA), хард диск (HDD), дисково устройство (DVD или Blueray) и/или кутията на компютъра. Възможно е да не се подменя хард диска, а да се добави нов по-бърз и по-голям по размер, или само да се добави нов (бърз) SSD диск.
Ъпгрейд на лаптоп


За лаптопите основно се добавя повече памет (RAM) с цел по-лесна и бърза работа на лаптопа с операционната система (Windows) и другия потребителски софтуер (програми). Подобрява се бързодействието и при работа с видео и филми онлайн, както Facebook и други тежки уеб сайтове. При нужда (или искане) може да се подмени процесора с по-бърз, части от охлаждането на самия лаптоп и други.
Ъпгрейд - цена


Цената за ъпгрейд се формира като сума от цената на всички вложени части + цена на услугата по монтаж и инсталиране, включително и инсталиране на нужните драйвери.

Контакти

Заявка за сервиз: 0896 656 030

Пловдив - 4000, България (EU)
Работно време: Без почивен ден!
Пон. - Неделя 9:00 - 20:00ч.

• Молим предварително да запазите час за сервиз •


Заявка за сервиз

Уебсайт: http://www.modernabg.com

Е-мейл: sales @ modernabg.com


Facebook    Google+    Twitter


Ако имате нужда от допълнителна информация може да използвате нашата форма за обратна връзка.
HP Сервиз ПловдивLenovo Сервиз ПловдивDell Сервиз Пловдив
Toshiba Сервиз ПловдивASUS Сервиз ПловдивGigabyte Сервиз Пловдив
Intel Сервиз ПловдивMSI Сервиз ПловдивAcer Сервиз Пловдив


Софтуер

Системен и потребителски софтуер

Windows 10 Home 64-bit (EN/BG) 119,90 USD
Windows 10 Pro 64-bit (EN/BG) 199,90 USD
MS Office Home and Business 2016 (BG/EN) 499,90 BGN
Linux системи - CentOS / Ubuntu


Бизнес софтуер

Cloud (SaaS) и уеб базиран софтуер

Управлявай бизнеса си онлайн - през интернет, отвсякъде и по всяко време. Изработка на поръчков софтуер - онлайн cloud и saas информационни системи, изработени по спецификация и параметри, обработващи данни конкретно за вашия бизнес.


Уеб дизайн

Изработка на уеб сайтове

Изработка на бизнес и фирмен уеб сайт, с индивидуален поръчков дизайн, съвременен и модерен уеб сайт, уеб дизайн 100% съвместим с мобилни и други смарт устройства, пълно оптимизиране и подръжка на всеки фирмен и бизнес уеб сайт, в това число и онлайн магазин, както и други поръчкови системи за онлайн поръчка (продажба) на продукти и услуги предлагани от фирмата. Виж повече >>