За нас

Информация за фирма MODERNABG.com

Информация за компанията

Компанията MODERNABG.com е основана през 2003г. в град Пловдив, България. Стартира дейността си като малък сервиз за компютри. Разширява дейността си с продажба на компютри и компютърна техника втора употреба. След което и с продажба на нова компютърна техника. Компанията е сред първите компютърни фирми в Пловдив продаваща компютри на лизинг (изплащане).


През 2004 стартира изработка и подръжка на софтуер за фирми занимаващи се с посредничество при сключване на сделки с недвижими имоти (агенции за недвижими имоти) със собствената си разработка Imotilux.


През 2007 стартира дейност по изработка и подръжка на уеб сайтове, уеб дизайн, уеб програмиране. Обслужва клиенти не само от региона на България, но и от целия свят. Над 600 клиента се довериха за изработката на техните уеб сайтове, използващи уеб дизайн услугите на MODERNABG.com, като техния брой продължава да нараства.


През 2008 стартира обслужването на компютри (сервиз и подръжка) и по адреси с единственото за периода безплатно посещение на място при клиента за отстраняване на компютърни проблеми (за Пловдив и региона).


От 2010 година компанията разбира, прилага и следва неотстъпно най-добрите практики и стандарти за постигане на максимално високо качество на предлаганите услуги, чиято цел е да достигне връх на местно ниво, след което да продължи с прилагането на качественото обслужване в цялата страна, а защо не и в целия свят!


В края на 2014 открихме нуждата от качествен сервиз на компютърна техника на местно ниво и така отворихме първия си компютърен сервиз за крайни потребители и клиенти на компютърна техника в град Пловдив на улица Младежка 13. По този начин всеки в Пловдив (с компютърен проблем) може да намери и получи това, от което има нужда при проблем с компютъра и лаптопа.


Мисия и цел


MODERNABG.com е символ на качествено обслужване и безпрецедентно постигане на крайните резултати в областта на Информационните технологии (ИТ).


Включва доставка, инсталиране, интегриране, сервиз и поддръжка на компютърна техника и технологии:
- Поръчка и доставка на най-новото поколение компютърна техника и изграждане на компютърни мрежи за нуждите на бизнеса
- Доставка на употребявана компютърна техника при нужда
- Качествен сервиз на компютърна техника за домашни потребители: компютри, лаптопи, изграждане на домашни компютърни мрежи (конфигуриране на рутери, интернет достъп) и други при необходимост


Всички наши услуги за момента се доставят на територията на град Пловдив.

MODERNA BG - Computers & IT Service

Контакти

MODERNABG.com
Компютри & ИТ Услуги

Пловдив - 4000, България (EU)
ул. Янко Сакъзов 25
< виж на картата >

Без почивен ден!

Работно време:
Понеделник - Неделя: 9:30 - 19:30 ч.

• Само с предварително запазен час.


Запази час за сервиз
или позвънете на: 0896 656 030

Уебсайт: https://www.modernabg.com
Е-мейл: sales[at]modernabg.com

Twitter    Facebook    Instagram


Ако имате нужда от допълнителна информация може да използвате нашата форма за обратна връзка.Сервизни услуги

Ремонт и поддръжка на PC компютри, лаптопи, за геймъри, сървъри.

HP Сервиз ПловдивLenovo Сервиз ПловдивDell Сервиз Пловдив
Toshiba Сервиз ПловдивASUS Сервиз ПловдивGigabyte Сервиз Пловдив
Intel Сервиз ПловдивMSI Сервиз ПловдивAcer Сервиз ПловдивУеб дизайн

Изработка и поддръжка на уеб сайтове

Изработка на бизнес и фирмен уеб сайт, с индивидуален поръчков дизайн, съвременен и модерен уеб сайт, уеб дизайн 100% съвместим с мобилни и други смарт устройства, пълно оптимизиране и подръжка на всеки фирмен и бизнес уеб сайт, в това число и онлайн магазин, както и други поръчкови системи за онлайн поръчка (продажба) на продукти и услуги предлагани от фирмата. Виж повече >>
Бизнес софтуер

Cloud (SaaS) и уеб базиран софтуер

Управлявай бизнеса си онлайн - през интернет, отвсякъде и по всяко време. Изработка на поръчков софтуер - онлайн cloud и saas информационни системи, изработени по спецификация и параметри, обработващи бази от данни конкретно за вашия бизнес.
Софтуер

Системен и потребителски софтуер

Windows 10 Home 64-bit (EN/BG) 119,90 USD
Windows 10 Pro 64-bit (EN/BG) 199,90 USD
MS Office Home and Business 2016 (BG/EN) 499,90 BGN
Linux системи - CentOS / Ubuntu
Apple Macbook / Macbook Air / Macbook Pro